Loading...

Blanxart Pravá mléčná čokoláda Sants 34% (0,5 kg)

Blanxart pravá mléčná čokoláda Sants 34 %. Balení 0,5 kg.

249 Kč
49.8 Kč / 100g
1
Na objednávku 4-8 dní
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Čokoláda s jemnou kakaovou chutí obsahuje 34 % kakaa. Vhodná pro ochucení, tvarování, potahování, jedlé dekorace. Vyznačuje se intenzivním mléčným profilem s tóny karamelu, jemně doplněné jemným nádechem kakaa. Kombinace těchto chutí a její jemná krémovost dodává této čokoládě jedinečnou chuť. Blanxart Professional Chocolate představuje řadu, která slibuje, že splní potřeby i toho nejzkušenějšího řemeslníka: výběr základních čokolád ideální pro každou domácnost i profesionální cukrárnu. Umožní vytvářet zajímavé výtvory.

Hmotnost

Balení obsahuje: 500 g

Složení produktu

cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor E322 slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma Obsah kakaové sušiny min. 34%.

Alergeny mléko, skořápkové plody, sója

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 2301 kJ
Energetická hodnota kcal 549,8 kcal
Tuky 35,9 g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 22,4 g
Sacharidy 51,7 g
    - z toho cukry 50,7 g
Bílkoviny 7,3 g
Vláknina 1,5 g
Sůl 0,21 g

Země původu

Španělsko

Výrobní společnost
Dortisimo.cz s.r.o.
Prosecká 682/117 190 00, Praha 9
praha@dortisimo.cz
www.dortisimo.cz

Technické parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Výrobce dortis
EAN 2023000009789
Kód produktu DR-41270/C0.5

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu žlutý včetně forem a příslušenství

972 Kč

Skladem > 5 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
-3 %
Temperovací přístroj na čokoládu 3 nádoby 0,8l - Martellato

Temperovací přístroj na čokoládu 3 nádoby 0,8l - Martellato

Profesionální Temperovací stroj na rozehřívání čokolády a polev.
10 151 Kč
9 803 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

300 Kč

Skladem > 5 ks
1

Nástroj na odřezávání a vyřezávání čokolády oválný - Cerart

Nástroj pro modelování a odřezávání čokolády vám umožní vytvořit dokonalé dekorace.

350 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1
DOPRAVA ZDARMA
Temperovací přístroj na čokoládu 1,5l - Martellato

Temperovací přístroj na čokoládu 1,5l - Martellato

Ohřívač čokolády s možností zvolit si požadovanou teplotu.

6 358 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Lžíce na zdobení s čokoládou - Wilton

Plastová lžíce pro nabírání čokolády, namáčení i zdobení různých dezertů. V bílém provedení.

57 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Bombasei transfer fólie Mřížka 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Transfer fólie 40x25cm Cuivres - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Cuivres

64 Kč

Skladem > 10 ks
1

Bombasei transfer fólie Listy zelené 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Transfer fólie 40x25cm Bois de rose - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Bois de rose.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Bombasei transfer fólie Srdíčka 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Bombasei transfer fólie Mikado 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 1 kus
1